Manuprāt tas ir izņēmums. Es reizēm lasu ziņas ko es pats esmu rakstījis forumā pirms pusgada un domāju"kas tas par lohu"
Mate, you gotta stop delegating your thoughts to AI…
Now look at thread title. Es pieturos pie tēmas, ko tu visu laiku dzen nost no trases, tādēļ ar postēju AI atbildes. Also, AI is general concensus online. The opinion of majority or common sense even as long as data on the topic is widely available.
Ne-AI-rezultāti googlē:
https://javascript.plainenglish.io/is-it-normal-to-forget-how-your-own-code-works-e5a6462f3571
Googlē 18 lapas ar rezultātiem, AI to visu savelk kopā īsā aprakstā. Redz kā neesmu vienīgais, kas nevar paturēt visu rakstīto kodu atmiņā tā kā es domāju, ka mans viedoklis par koda lasāmību neatkarīgi no avota still stands.
ChatGPT maksas versijā pieejami divi jauni modeļi - o3-mini (“Fast at advanced reasoning”) un o3-mini-high (“Great at coding and logic”).
Ko tu man te dirs, 99% manu komentāru šajā topikā ir par AI. Cookies nav viss topiks.
AI atbildes != tavas domas. Domā kāds baigi lasa to AI penteri? Certainly not me, I have no interest in any of it.
Palamājies vēl. Nesaprotu tavu agresiju pret mani.
In other words: I don’t give a fuck about you, I care only about information. I would have said the same things to anyone else.
Now move on.
Ne jau es citiem bez pamatojuma piesienos pie viņu pārlūka lietošanas paradumiem, interesei par jaunām video kartēm vai nepamatoti viņiem piedēvēju īpašības kā domu deleģēšanu AI rīkiem topikā par AI… Kur tur ir informācija? Varbūt nedomā to personīgi, bet tavu toni no teksta var intepretēt dažādi. It īpaši, kad atbildes sāk ar “LOL”, “WTF” un spamo emoji teju pie visiem maniem postiem.
so far mani novērojumi par deepseek:
ja raksta latviski, tad viņš bišķ lagg’o ar latviešu valodu, es saprotu, ka mums ir ne tā vieglākā valoda pasaulē, bet brīžiem tik muļķīgas valodas kļūdas sastrādā, oh well.
otrs ko novēroju:
baigi bieži noslogots aka he busy and working hard līdz ar to nestrādā man.
ā un trešais:
nevar neko politisku saistībā ar ķīnu prasīt ;D
Yeah, nobody could have guessed that /s
Es pat neatceros ap ko pēdējo reizi tehnoloģiju svērā bija tik liela ažiotāža un bardaks kā AI. Kripto salīdzinoši ar šo vienmēr ir vārījies pats savā sulā. Valdības to vairāk apspieda nekā iesaistījās. Nekas cits tā lāgā pat tuvu nav bijis. Pat 5G bailes bija super īsas un ne pārāk nopietnas. :D
Šis izskatās pēc kaut kā sakarīga par tēmu, ar cilvēkiem kas ar to nodarbojas. Ievada 1:30:00 man patīk.
Shiiiiiiet