Bundles, free keys and other cool cheap gaming stuff

Es legit neatceros. Varbūt esmu kko minējis, varbūt nē. Varbūt tas bija pa monster prom vai kādu tādu

Nope, bija par Date everything, kur var deitot ar visām lietām mājās :) kad ieraudzīju spēli, atcerējos par tevi, ka tu kaut ko par viņu minēji)

1 Like

Karoč jāspēlē. Tev nav izvēles :smiley:
Vajag vēl strīmot twitchā, lai var reakcijas redzēt :smiley:

1 Like

Bezmaksas spēlīte.

2 Likes

Epic Store dod DEATHLOOP bez maksas, izskatās pēc lielākas spēles. Spēle nāk no studijas kas veidoja Dishonored un izklausās, ka miksē vienspēlētāja spēli kopā ar daudzpēlētāju spēli. Pirmo reizi par tādu dzirdu, bet izklausās intriģējoši.

https://store.epicgames.com/en-US/p/deathloop

https://store.epicgames.com/en-US/p/ogu-and-the-secret-forest-ffc421

5 Likes

Neatminos kam, bet bija, ka tev esot vienam, tavā spēles sesijā var pieslēgties cits spēlētājs… kaut kādai Sony spēlei bija lkm, kas tāds… neesmu droš…

Man nezinu kpc prāt nāk No Man Sky, bet šaubos par to…

1 Like

Borderlands 2 arī par velti

2 Likes

Opā, kur?

Būs brīvā brīdī jāpamēģina.

Vajadzētu būt Steam

1 Like

lol, man lapa iegļukoja. Save 100% on Borderlands 2 on Steam

Piedāvājums ir, pogas uz ko nospiest nav. :D

1 Like

Aizmirsu vai Watch Dogs ir no Sony bet tas man šķiet ir ko domā.

Nē, Ubisoft.

1 Like

man arii bija taa. tagad beidzot vareju dabut.

2 Likes

Dažas trash spēles kurām man ir steam keys, ko varu atdot, ja ir interese kādā no viņām. Nopirku 2 mystery pack for the lols, paņēmu dažas spēles un palika pāri šīs te:

DM me ja ir interese. One man’s trash is another ones treasure xd

EDIT: izņēmu spēles kuras kāds paņēma

6 Likes

5 Likes

Uuu. @xHorrorGirlx - varbūt jāuzsauc, lai visi masveidā lejupielādē?
:smiley:

Būšu mājās paķēru, lai stāv steamā

Viss kas nav izņemts no posta ir vēl piejams.

Man ir arī Terraria steam gift, 2 gab. Lai gan gribētu vienu paturēt, ja nu savajagās kādreiz, bet varu vienu atdot kādam kuram varbūt nav, bet gribās spēlēt.

STATUS: Gone/0/null

1 Like

var jau tik nav jau mums taga kas atlautu ietagot attiecigo grupu prieks spelu vakariem :D :D

1 Like

Noteikti paņem sev un atrodi kādu ar ko spēlēt kopā. Es gan vanilla terraria, gan ar modiem esmu kopā pavadījis 200+ stundas. Worth it’s money.
Palēnām mēģinu pierunāt draugu nākošajam playthrough. :D

1 Like