jau pirmdien sākas countdown Ziemīšiem un varbūt kādam no jums mājās ir bijis vai jau ir Adventes kalendārs! (vispār jā, kādam ir? kāds tos pats taisa/pērk? gribētu tādu? moš bērnībā bija?)
redzēs, kā sanāks un kāda būs aktivitāte šim online Adventes kalendāram, but yeah, mēģināju uztaisīt un salikt vienu priekš foruma, tā lai arī te būtu nedaudz ziemīgāka noskaņa!
tad nu, here you go:
gribējās jums visiem uztaisīt kaut ko interaktīvu, Ziemīšu noskaņās un ar nedaudz anime tematiku, ko var atvērt online
katrs lodziņš būs atverams ne ātrāk kā tās dienas datumā, un visus uzreiz apskatīt gan dabūsiet tikai 24.tajā
Animeforums kaledārs pieejams šeit:
gribējās arī countdown Ziemīšiem te uzlikt, bet man nesanāk ;_;
2025-11-28T22:00:00Z→2025-12-24T21:59:00Z
lai nu kā, super foršu šo Ziemassvētku gaidīšanas periodu!
your lil’ elf,
Hachi
Bērnībā es pa kluso izriju vairāk kā pusi kalendāra jo manā prātā tie datumi bija tik tālu, ka nekad tāpat nepienāks. No nesenākiem vīramāte dažus gadus atsūtīja kosmētikas kalendārus, bet tur bija daudz kas, kas man galīgi nederēja, piemēram, lūpukrāsa tonī, kas pilnīgi nav man domāts, un tuša kas pēc izkalšanas agresīvi birst acīs. Tāpēc tagad viņa pārslēdzās uz Toblerone kalendāru
man ir bijuši dažādi kalendāri - klasiskie šokolādes, tad bija arī tāds, ko cilvēciņš pats taisīja, tad bija salami desu kalendārs, tad vannas kalendārs (vannas bumbas, krēmi, ziepes utt), pag gad bija kinder šokolādes kalendārs, kas bija a bit disappointing jo visos lodziņos gandrīz tas pats. šogad man ir beauty kalendārs - redzēs kā patiks
Visādi sīki nieciņi, bildē piekariņu nevar redzēt jo tas man jau uz somas karājas :D Man patīk it īpaši ka pilnīgi nezinu ko var sagaidīt, bet it kā tematika ir dzimšanas dienas torte un katra liela kaut ko simbolizē, bet to varēs lasīt tikai tad kad visas kastes atvērsies :D Un man obligāti viņai jāsūta atskaites lai nav tā ka es atvērtu visas uzreiz :D