Animeforuma Tops #2

Pienāca otrā Top’a laiks.
Tēma- Top Hidden Gems in Anime. Hidden Gems mūsu gadījumā ir anime, kas ir galīgi nepopulārs vai viņu nekur nepiemin, bet jums patīk un jūs gribat, lai citi zin viņu vai vismaz viņa nosaukumu.
Kas tiek prasīts no jums- Nosaukt 1 savu Top Hidden Gem.Varat arī pielikt iemeslu, kpc jūs šo izvēlējāties. Vēlāk es izveidošu poll, kurā varēs balsot par vairākiem uzreiz(Par savu nebalsot) un Top 3 pēc balsīm būs iekļauti “Animeforuma Top Hidden Gems in anime”. Ja cilvēkiem būs sakritības nosaucot savu vienu anime, tad tā būs +1 balss tam anime.
Laiks- Domāju dot nedēļu 01.10.19., pirms es ielieku poll, kur izlemsim labākos.

P.s. Lūgums neapcelt citus par viņu gaumi.

Mans Top Hidden Gem būs- Ima, Soko ni Iru Boku(Now and Then,Here and There)


Tas ir oldschool isekai, kamēr visi isekai,kas tgd ir, ir generic af(transfer in to fantasy world and become hella strong), tas ir vairāk dark isekai(piemērs pie dark isekai Re:zero), bet šo arī pārnes interesantākā pasaulē un notikumi ir nopietnāki, ka arī characters ir hella likeable. Pienemu, ka savos laikos viņš bija populārs, bet es spriežu pēc tā ko redzu tgd, un tgd vispār nekur neko par šo darbu neredzu, pats brīnumainā kartā uzzināju un tgd tas ir viens no maniem top anime kopumā.

2 Likes

Canaan - trilleris, par kuru daudz nerunā. Skatījos viņu pirms 100 gadiem, bet vēl aizprojām atceros, ka man viņa diezgan patika. Labprāt noskatītos vēlreiz :blush:

2 Likes

Es nekādīgi uzsākt nevaru, sen jau bij doma

Shingeki no Bahamut - visai pieklajīgs un episks fantasy action, kurš lielā mērā daudziem paskrēja zem radara.

Nekas riktīgi rets vai vecs šobrīd nenāk prātā.

2 Likes

Planetarian: Hoshi no Hito

1 Like

https://myanimelist.net/anime/10163/C__The_Money_of_Soul_and_Possibility_Control

2 Likes

Vampire Hunter D: Bloodlust ir nepazīstams vai arī vienkārši pārāk veca filma?

Vispār gribēju sākt skatīties šo filmu, bet tad pamanīju, ka viņai ir prequels un tas neizskatījās tik interesants kā bloodlust.


Manā gadijumā pirmais, kas nāk prātā ir šis.
Vislaik gribējās atrasti kkādu meha anime kurā galvenais varonis iejiet attiecībās ar otru pusīti (hetero man+women) un lai tikai nesāktos bērnudārzs (čalis mīkstais un meitene tsundere), bet viss ir tā kā jābūt un kopumā 10/10 man vnk iegāja. Sākums protams ir tāds mistisks it īpaši 2,3 sērija, kas man lika nomest viņu un pēc pusgada kaut kur atsākti… nenožēloju, bet QQ plagiātu tā arī nesanāca atrasti un tapē anime paliek Gems priekš manis.

2 Likes

4 days left, liekam savus Hidden gems guys

Pirmajā vietā liktu šo nezinu vai tā anime ir baigi populāra


bet ja Shinsekai Yori ir par populāru tad lieku šo:

1 Like

Shinsekai Yori ir kinda populārs, takā paņemšu to otro.

hmm, man likās ka atkal vajadzēs samest savu topu, bet re ka tomēr 1 tik.
Nu tā jau prātā ar bija tik viena, laigan pārejot pār sarakstu ienāca prātā vēl divas, bet nu vienu no tām divām ar var nepieskaitīt, tad tomēr nākas izvēlēties … un kaut kā baigi grūti, jo tomēr tā otra savā ziņā ir labāka ;d
Vispār ar cerēju un gaidīju, kad daža laba tieši to vienu pieminēs, lai man tad vieglāka izvēle ;D, bet diemžēl nepieminēja to :c

Bet nu tad ahhhh, ja jau laiks pienācis beigām, došu vien to pašu, kura ar bija prātā jau sākumā.


Senkou no Night Raid / Night Raid 1931

Es diži tā baigi neatceros, bet tā vienkārši stāsts ir par specifisku organizāciju, vai pat teikt spiegiem ar īpašām spējām, kā telepātija, teleportācija, levitācija utt, bet viņi nav vienīgie ar tādām spējām. (bet tas to īpaši nepadara par baigo suparnatural animi). Tad nu viņi ar mēģina apturēt vienu otru ļaunu, kādu ļaunu organizāciju. Ir kāda nodevība, plot twists utt.
Tik es neatceros par beigām baigi. Man gribas teikt, ka bija varbūt bišk pašvakas, disappointing vai arī nē. es neatceros ;d
Bet nu nav nekāda must watch anime, arī var kādā brīdī pagarlaikot, bet ir pietiekami interesanta.

Tik vēl var minēt, ka tās ova ir bišk čakars, jo viena ir prequel, viena laikam pa vidu vai kā un kāds cits side storijs vai.

Tagad tik ceru, ka šāds tops būs ar nākotnē, lai tajā reizē var to otru nominēt ;d


Canaan - sen skatīts. Man likās būs nice action animū, bet kaut kā garlaikoja, pat miegu uzdzina dažbrīd, tāpēc nespēju stāstam baigi pieķerties. Bet nu tā jau nav slikts.

@DiviViens man jau likās ka Tu varētu nominēt C ;d

1 Like

Mazliet līkrocīga reklāma garā - milzīgi monstri un mehas, un neaizsargātas meitenes. Redzēts un tāpēc nav vēlmes skatīties.

Taču anime ir par ko pilnīgi citu - jā ir monstri, tomēr to nozīme un būtība ir cita. Stāsta centrā nav tikai viens personāž - ir visa pasaule, protams uzsvars tomēr paliek uz viņa, tomēr ne mazāk redzam apkārtējās pasaules attīstību, tās ietekmi uz personāžu un viņa ieteikmi uz citiem. Un varētu teikt - tas tak visur - tomēr šeit tu nejūtu, ka personāž būtu vakumā ar Merī Sjū sindromu.

Anime liek mazliet aizdomāties par lietām, par kurām parasti nedomājam - šķietami bezjēdzīgas tomēr tai pat laikā svarīgas. Garadarbs kuram neko līdzīgu pēc gara neesmu sastapis vēl līdz šim - GYO, Kiznaiver, Resonance of Terror, Inujašiki un citi - neviens nav spējis manā skatījumā pat pieskarties tām sajūtām, ko atstājusi šī anime.

2 Likes

JEEESUS! Meitene! Es šo anime meklēju gadiem - no saviem aizvēstures laikiem vien atcerējos šizetu, bet nevarēju nosaukumu atcerēties. Tolaik viņa mani diezgan ieinteresēja. Lielais cepums tev!!

Tu domā šito?:

1 Like

E, pareiz. Jāizmaina balss.

tad tu to C liec?

Yeah, izmainīju postu.