hmm, man likās ka atkal vajadzēs samest savu topu, bet re ka tomēr 1 tik.
Nu tā jau prātā ar bija tik viena, laigan pārejot pār sarakstu ienāca prātā vēl divas, bet nu vienu no tām divām ar var nepieskaitīt, tad tomēr nākas izvēlēties … un kaut kā baigi grūti, jo tomēr tā otra savā ziņā ir labāka ;d
Vispār ar cerēju un gaidīju, kad daža laba tieši to vienu pieminēs, lai man tad vieglāka izvēle ;D, bet diemžēl nepieminēja to :c
Bet nu tad ahhhh, ja jau laiks pienācis beigām, došu vien to pašu, kura ar bija prātā jau sākumā.
Senkou no Night Raid / Night Raid 1931
Es diži tā baigi neatceros, bet tā vienkārši stāsts ir par specifisku organizāciju, vai pat teikt spiegiem ar īpašām spējām, kā telepātija, teleportācija, levitācija utt, bet viņi nav vienīgie ar tādām spējām. (bet tas to īpaši nepadara par baigo suparnatural animi). Tad nu viņi ar mēģina apturēt vienu otru ļaunu, kādu ļaunu organizāciju. Ir kāda nodevība, plot twists utt.
Tik es neatceros par beigām baigi. Man gribas teikt, ka bija varbūt bišk pašvakas, disappointing vai arī nē. es neatceros ;d
Bet nu nav nekāda must watch anime, arī var kādā brīdī pagarlaikot, bet ir pietiekami interesanta.
Tik vēl var minēt, ka tās ova ir bišk čakars, jo viena ir prequel, viena laikam pa vidu vai kā un kāds cits side storijs vai.
Tagad tik ceru, ka šāds tops būs ar nākotnē, lai tajā reizē var to otru nominēt ;d
Canaan - sen skatīts. Man likās būs nice action animū, bet kaut kā garlaikoja, pat miegu uzdzina dažbrīd, tāpēc nespēju stāstam baigi pieķerties. Bet nu tā jau nav slikts.
@DiviViens man jau likās ka Tu varētu nominēt C ;d