25% atlaides Brain Games veikalā 17. novembrī

Ja kāds ir noskatījis kādu galda spēli Brain Games dzimšanas dienā rīko 25% atlaidi visam.

4 Likes

Man pašam ir zināma ziņkāre par

Man patīk tās azartspēļu mehānikas, kurās ir jāvelk kārtis, bet tu nedrīksti izlilkt pa daudz.

Man vēsturiski “Sestais ņem” ir diezgan paticis, bet pašam man nav tās kopijas. Šī ir tās kāršu spēles turpinājums.

Varētu būt pienācis brīdis arī beidzot ieķert Codenames. Galīgi nav nekas jauns, bet ļoti pārbaudīta vērtība.

3 Likes

If money is not an issue tad ļooooti iesaku šo

Man pašam šī jau ir un pie pareizās kompānijas šī spēle ir best fun. Principā filma Alien in a box. Kolosāls veids kā veidot emerging story lines ar draugiem!

Vēl ja kādam gribās ko “sarežģītāku” tad iesaku

boardgamegeek.com no1 spēle un ne nepelnīti. Izcila spēle. Noteikumi nav super sarežģīti bet taktiskais gameplay ir ļoti deep un vizuālais noformējums ir ļoti skaists. I can’t praise this enough.

You are building a zoo.. should I say anything more? :smiley: Yeah I probably should… interesants engine builder ar oriģinālu action selection mehāniku. Ļoti populāra spēle un arī pelnīti.. jāsamierinās ka dažreiz nenāk tieši tā kārts ko ļoti gribi, bet tā ir dzīve.. ne vienmēr dabū ko gribi :smiley:

Nopērc šo, satrenējies un tad piedalies turnīros kas notiek arī pie mums un pelni dāvanu kartes lai varētu pirkt vēl galda spēles. Business plan for the ages! :smiley: (arī, starp citu, ļoti laba spēle)

līdzīga Dune bet arī galīgi nav. Šo iesaku tiem, kā man, kuriem patīk spēles ar ļoti tight resource management and efficiency puzzle! (iesaku uzreiz arī ņemt pirmo expansion “Leaders”, tas nav essential bet ja base Arnak ir 8/10 tad ar expansion 10/10, vismaz manuprāt)

Šie ir mani ieteikumi. :slight_smile: Varbūt kādam palīdz izvēlēties

3 Likes

Nē nu, man ir pieaugušo nauda. Vai tai līdzi arī nav atnākuši pieaugušo naudas tērēšanas aizspriedumi, vēl jādomā. :D

1 Like

Es atcerējos tikai 10 vakarā par šo :D Ar vīru kopīgi izvēlējāmies šos :D

Idk izskatījās interesanta :D

Mums ir ar bildītēm bet ne ar vārdiem :D

Kāpēc neizmēģināt lv spēli? :D

Man šī spēle ne pārāk bet pārējiem ļoti patīk :D

2 Likes