Zīmējumu stūrītis


var redzēt kā man veicās ar dzīvām būtnēm un kā ar priekšmetiem

4 Likes

lai gan mans lietotājvārds ir tāds, kāds tas ir, šī ir mana actual wife un šīs ir manas dzīves izvēles, apparently

12 Likes

Man vienīgajam skaidas galvā vai tiešām šis teksts ir bišķiņ neloģisks?

lai gan mans lietotājvārds ir vriska (tēls X), mana īstā wife ir aradia (tēls Y no tā paša source material) un [zīmēt viņu] ir manas dzīves izvēles, apparently :smiley:
nedaudz sevi vēlāk pārlasot, ir neloģisks, ir, lmao

2 Likes

Tēlu vārdi no Homestuck :smiley:

36 posts were split to a new topic: Inktober 2017 izaicinājums

Bet labi skanēja :smiley:

1 Like

Paldies. :slight_smile:

Jap jap XD

1 Like

Give me Your soul… :smiley:

8 Likes

vairāk šitposts nekā zīmējums, bet pirms 100 gadiem es mēģināju sevi piespiest noskatīties yoi (jo mani anime cienošie paziņas kā tāda spāņu inkvizīcija man uz sejas uzklāja audumu un lēja virsū ūdeni (yoi) )
un lai padarītu to procesu ciešamāku, domāju šitpostot

es nespēju tikt garām pirmajai sērijai, dies atpestī mani no mirstīgās dzīves važām

3 Likes


mani ou sīs, cūkkārpas edition. divas lietas, kas ir manas lielākās dzīves mīlestības (vai vismaz saraksta aukšgalā): OCs un HPoterisms
kaut kas labāks par iepriekšējo, es par to dziļi atvainojos,

4 Likes

inktober plāns daļēji nofeiloja, varbūt vēl jāizmēģina šis tas. Sakrājās kaudze miskastē metamu darbu, bet kopumā ir vairāk saprotams ko un kā darīt labāk skicējot uz papīra.

atslodzei
https://www.instagram.com/p/Bae7SUcH3B6/?taken-by=edmtro

mēģinu atcerēties kā gleznot
gsfdbgbdfgvfdvr

7 Likes

Kādas otas tu lieto digitālai zīmēšanai?

Pārsvarā standarta “chalk”. Izslēdzot un ieslēdzot “opacity pen pressure” pēc vajadzības.

Pēc @Rain lūguma uzzīmēju mūsu svētdienas kadru no spēles D&D godīgi sakot esmu dziļi vīlies, jo šim veltīju visu savu dienu zimējot skici, tad ‘‘inkojot’’ zīmējot fonu un aizpildot ar krāsu, un tagad man abas acis ir sarkanas no visasa dienas pavadīšanas pie PC, un sanāca kkāds mēsls… sapratu, ka šis nav mans un pat tas darbs, kas man vēl pat nav pabeigts izskatās daudz labāk par šo :|

Un reku ir mans nepabeigtais, kuram es jau sāku ieroci krāsot ar krāsām…

8 Likes

Bet tu centies, malacis. Neuztraucies par to, ka izskatās ne tik labi kā tu biji cerējis. Lai redzētu labus rezultātus ir jāiegulda daudz darba un laika. Esi pacietīgs un turpini vālēt.

2 Likes

Paldies par atsaucību un tik ātru zīmēšanu. Tu noteikti vari labāk, par to nešaubos ne mirkli! Pie tam būs vēl daudz ceļojumu, ko mūsu jestrais bariņš veiks. XD būs vēl iedvesmas un lūgumi no manis. XD
Digging the roots on the hands brah. Izskatās bez maz vai graizījumi aizpildīti ar sūnām un saknēm - vairāk uzlabās rokas. Keep up the good work and i’m saving dis for later. If ya cool with dat.

1 Like

Vēlējos padalīties ar šo video, jo domāju ka ir ļoti svarīgi izprast zīmēšanas pamatus, sākt ar vienkāršām lietām. Viens no vērtīgākajiem video ko esmu līdz šim sastapis yūtūbē. Trīs stundu lekcija, kā zīmēt cilvēka galvu. Šis meistars jums parādīs un izskaidros zīmēšanas loģiku, tā ka viss ir saprotams. Beigās tiek dots arī uzdevums kurš ir diezgan izaicinošs bet ļoti labs treniņš.

Kā arī… Mazliet advancēti, bet labs ieskats tajā ka forši zīmēt var iemācīties jebkurš ja visu sāk ar pamatiem.
Ja galīgi nav saprotams kā izmantot perspektīves loģiku, var uzmest aci kārtīgāk šai kanāla, diezgan labi izskaidro un nodemonstrē.

2 Likes

Man bij doma vnk pārzīmēt TG mangu frame by frame un paralēli zīmēt OW heroes cenšoties apgūt clip studio paint un digitālo zīmēšanu kopumā. Paldies par video! :wink: