Who is Matejs?

Tātad vēl viens meža zvērs :smiley:

Es vienkārši to pateicu, jo man angļu valodā bija uzdevums, ka jāapraksta kāds kursabiedrs pielīdzinot dzīvniekam. Mani aprakstija kā bruņurupuci. Lēns, atvērās tikai tad, ja baksta.
Traki. :[

1 Like

Ļoti trāpīgs raksturojums es teiktu… Nu mož ne tik lēns vienīgi, bet par to bakstīšanu 100% :smiley:

Nevajag, ja? :D

Hmmm… inside jokes :smiley:

hey, ja ir doma meklēt tālāk animes, tad es Tavā vietā izlūkotu šīs tēmas, kur varētu skatīties, vai nav par šīm klasikām, pārsvarā, dzirdēts:
Pirmā anime, ko noskatījies” , kas man šķiet ļoti jauks melanholiskais stūrītis, kur meklēt līdzīgos :smiley:

un, ja lūko anime sarakstus, kas nav diži jābraukā caur komentāriem, man šķiet, ka šos divus var palasīt, jo īpaši, ja jau esi 23 gados iekāpis, varētu šīs tēmas šķist saistošākas - vismaz es ticu :smiley: (un, ja jau pirmā anime ir Death Note)
Anime priekš pieaugušiem iesācējiem
Labas animes pieaugušajiem

P.S. es, man šķiet, anime žanrus sākumā sauktu tāpat kā filmām un seriāliem, anime vnk biežāk ir fantastika un erotika (echhi) atrodama :wink: (un skolnieki - visur, lol)

Tā ka, ceru, ka iepatiksies anime, jo man personīgi, labāk tagad patīk skatīties anime nekā filmas, ak… :smiley: (more fiction - mooore! )

2 Likes

@Matejs
I can associate this person with old, calmly turtle. It can just walk throug the college hall quitly and insensibly everyday. It wakes up and speaks to the world only if it’s needed or if this turtle is touched. Always calm, always slow, never screaming. Same to turtle, this person is like hiden in itself.
PS. Gramatika… :smiley:

2 Likes

whaah, un tieši netā klīst (pirms vairākiem gadiem, man šķiet, spokos atradu XD) tik piemīlīgs eža gif:

^_^

1 Like

@Matejs Šeit ir arī grafiskā sadaļa, kur vari parādīt savus darbus. :smiley:
PS. Matejs kādreiz mani tā nomocija ar fotošopu. Ļaundaris! :[

ko nozīmē nomocīja?
es būtu bijusi priecīgāka, ja kāds mani mocītu ar fotoshopu, bet nē… manam datoram jaudas nekam nav, lai prieks veidot būtu…

1 Like

Drūmi laiki… :smiley:
Reiz gfx.lv bija komandas, kuras piedalijās iknedēļas SOTW (obligāta prasība katram komandas biedram bija iesūtīt darbu). Tā nu arī viņš mani pilnveidoja un spīdzināja. :smiley:

1 Like

Nu redz, tas ir kā tavs klases biedrs tevi raksturo. Principā jau viss ir ļoti pareizi. Mierīgs, nosvērts, introverts jaunietis, kurš necenšas būt uzmanības centrā. :slight_smile:

Jā, tikai viņa to nolika sliktā gaismā. :smiley: Viņa ir krieviete, parasti jau krievi skolā ceļ tračus, izrādās utt, tādēļ arī pieminēja “never screaming”. ~_~

Zinot Tavu bruņurupuča lēno dabu, to vien darīju kā stūmu uz priekšu un bakstīju, lai bāz galvu no čaulas ārā :smiley:

1 Like

That’s me :blush:

Okej. Mums ir lapsa, ezis, divi bruņurupuči un kaķis. :smiley:

es kā dinozaurs skaitos? :smiley:

No šī izriet, ka inside joke saprot tikai bruņurupuči un kaķis, jo tie mēdz būt mājdzīvnieki(inside house), mums meža zvēriem tādi joki saprotami nav :smiley:

2 Likes

Tie jau tagad tik muzeja eksponāti…

nejūtos kā muzejā :D