UniCon 2016: INTERVIJU MEDNIEKI

Masīvs sveiciens!

  1. un 7. augustā norisinājās Latvijas lielākais (un iespējams Baltijā) multikulturāls pasākums UniCon. Pasākuma laikā metām sev izaicinājumu (un citiem) izprašņāt citus. Kāds padalījās ar kospleja noslēpumiem, cits par fantastiku izstāstīja, cits vēl kaut ko. Taču kopumā dodam iespēju ieskatīties tuvāk pie UniCon 2016.

Paldies @Mrspambox3 un @Kitsune-chan, @Kadiljaks par sniegto atblastu. Un protams @m1raz un citiem.

9 Likes

wut? Man tajā video pat kā dekorācijai nevajadzētu parādities. Par ko man paldies iemeti? oO

Nu kā - galvenā seja no AF… mans video… gribēju un iemetu… bija četri rītā kad titrus taisīju… liku visu to, kas man bija uz galvas. Neceri - nēpārtaisīšu!

Tas būtu visai skarbs lūgums. Lai paliek, lai paliek . ^_^

Nu, beidzot noskatijos no sākuma līdz beigām. Ļoti patika šī gada video. Liels un ļoti izdevies darbs! Paldies visiem entuziastiem, kas gan paturēja kameru, gan parunāja mikrafonā, gan vispār pieteicās ar to visu ņemties. :slight_smile:

Yay esmu video. es esmu tas čalis 30:09, kuram seja baigi tuvu kamerai. Slendijs bija kolosāls. Galvenais, ka viņš randomā pienāca klāt un sāka spēlēt :smiley:

Šīs Slendermans jau kuro Con seko mūms. Pat uz NYAAA viņu satikām. Žēl, ka nebija video no Lietuvas, bet anyway. :smiley:

Also, es viņam iedotu balvu par labāko līdzību savam Character. Ne reizi nav mūms vārdu pateicis, bet neesmu nekad zinājis kas slēpjās aiz maskas. :smiley:

Mums arī viņš neko neteica. Tēloja kolosāli. Es šo forumu atradu randomā pirms 3 dienām un ļoti vēlējos atrast latviešus, kuriem būtu anime intereses. Noteikti sekošu līdz notikumiem, lai būtu uz citiem anime pasākumiem Latvijā. Varētu cosplay arī…moška no needless

Welp, seko jaunumiem. Uz Septembra pirmo weekend kkas plānojs saistits gan ar anime, gan ar cosplay. :slight_smile: