Overwatch - klačas

Nu iespējams arī def., tomēr, kā pamanm tad tanku pozīcijas ir krietni kūtrākas un tām vajag mazliet dažādību… RašenBaben ir laba tikai kombo ar kaut ko -it īpaši ultima, rein - universālis, lai gan ievainojams pret ātrajiem personāžiem, roadhog - kuri paši pa sevi vairāk vai mazāk, Arisa - diezgan nemobīls zirdziņš, efektīvs pratiski tikai def pozīcijā, Dva - ļoti mobīls, pietiekami liela uguns jauda, taču samērā viegli uzveicama, bez heal. Ka rezultātā tanki svārstās starp rein un dva, pēc tam kurš nu kā pagadīsies un kādā momentā…

Savukārt def varoņi - Žurkulēns - staigājoša atombumba pareizajās rokās, torj - pareizajā konbinācija tracinoš, gluži kā Mei. Widow maker - pati pa sevi un uz nerviem spēj krist. sakot runājot - tajā pusē viss ok.

1 Like

Man nav ne jausmas, kādai lomai atbildīs nākamais tanks, jo katrs tanks, kas tagad ir izveidots ir domāts katrs savai lomai.

tiesi tapec saku, no ow puses ir diiva, taču talonam nav…

1 Like

Tomēr, ja tiek veidots nākamais tanks, tad man šķiet, ka tam būs spēja palaist kaujas laukā nelielus robotus vai dronus, kas sitīs nost pretiniekus. Pagaidām nekā tāda OWā nav. Biju instagramā redzējis piedāvājumu, ka tas tanks ir kā cilvēks, kuram roku vietā ir zirnekļu kājas un tas laiž no tām robotus, kas uzbrūk.

Pēc šīs dziesmas noklausīšanās gribās uzspēlēt kā Mercy :D

paldies par atgādinājumu :cat:
WinterCon IV topic

1 Like

Paldies ^-^)/

1 Like

Tā kā šī ir pēdējā winter wonderland nedēļa un es visu šo nedēļu pavadu laukos, es varu droši jau paziņot par savu guvumu šajā eventā. Es no legendary skiniem dabūju tik vien kā Zenyatta Nutcracker. Izskatās, ka Overwatch spiež uz manīm, lai es lootboxus vienkārši sāktu pirkt :joy: . Starp citu, kad sāksies jaunā gada events?

Sveiki , laikam pievienošos jums uz OW sarunu , pats spēlēju uz PS4 , un būtu forši ja te ir vēl kāds kas varētu iemest savu niku un pievienot mani -mans niks (xlauraxxs) , pats esmu dabūjis anas un mei skinu no jaunajām loot box , tīri fun būtu kaadu reizi uzspēlēt , neesmu trollis

1 Like

Iemetīsi savu ps4 niku?

1 Like

Woah, jauns lietotājs pievienojās forumam :smiley: Sveiks! Vai negribi sataisīt iepazīšanās topicu par sevi? ^-^)/

Woah, es arī gribu, lai man tā veiktos, nevis visu laiku izkristu spreji, kas nekam neder :joy:

Jap , noteikti būs jāuztaisa , vismaz te ir forša atmosfēra kāds runā par spēli kas man interesē😂

Kāds tavs līmenis , ranks un ko tu meino?

Cik atceros, tad tagad man ir ap 190lvl, gold ranks competitivā. Par meinošanu nezinu, quick playā tagad bieži vien sanāk spēlēt at dažādiem varoņiem, lai iegūtu labākas prasmes. Tagad biežāk sāku spēlē kā Widowmaker, bet competitivā spēlēju kā D.va. D.va patiesīva ir OP varonis overwatchā :smiley:

Un tagad es tev uzdodu šo pašu jautājumu :smiley:

Prieks dzirdēt , jocīgi gan mans līmēnis arī ir ap 190😂 , meinoju Mei tā kārtīgi , bet pēdējajā laikā mani uzrunā Tracer , pašlaik esmu uz strīpas goldā , nespēlēju vairs jo negribu pakāst gold comp. , ceru ka varēšu no šejienas ar kādu uzspēlēt

Woah, forši, ka ir cilvēki, kas spēlē tādus neierastākus varoņus, kā Mei. Laba Treisere vispār pretiniekiem izmežğī acis uz 360 grādiem :joy: Es ik pa laikam arī uzspēlēju kā Meija, lai pakaitinātu pretiniekus tos saldējot :smiley:

Jā , pats viņas neciešu :joy: ja pretiniekos ir grūti vien ir dabūju iet ar Junkartu

Junkrats vispār ir staigājoša atombumba xD Cik zinu, tad @Kadiljaks viņu meino