"Ko mēs šobrīd skatāmies" tēmas slēgšana

Rīt, 24. jūlija vakarā tiks slēgta Ko mēs šobrīd skatāmies un esam noskatījušies tēma. Tās vietu ieņems #anime kategorija.
Sakarā ar šo notikumu, #anime kategorijā ir maksimāli vienkāršoti tēmu izveides noteikumi. Kamēr vien tēmas jēga ir saprotama, vara izpausties.

Veidojot tēmu, ļoti ieteicams iekļaut:

  • Tēmas nosaukumā jābūt pareizam seriāla nosaukumam
  • Vismaz vienai adrese uz kādu populāru anime datubāzi, lai būtu pilnīgi skaidrs par kuru anime iet runa.
  • Tēmai jāsatur vismaz viens oriģināla satura teikums no autora

Atrast vai kāds jau nav pirms tevis izveidojis tēmu par kādu seriālu var ļoti vienkārši izmantojot foruma meklētāju. Piemēram: http://animeforums.lv/search?q=Kiznaiver

Anime ir šī foruma pirmā un galvenā tēma. Tā nekur nepazudīs. Katrs anime seriāls(16+) par kuru vēlas runāt kāds no foruma lietotājiem ir pelnījis savu tēmu. Un, protams, arī neaizmirsīsim par nozīmītēm. Aktīvākie vai arī ilglaicīgākie rakstītāji iegūs taustāmu nozīmīti par savām pūlēm un foruma atbalstu. Ne tik aktīvi lietotāji arī netiks apdalīti un iegūs jaunu klāstu ar digitālajām nozīmītēm. Par šo jaunievedumu gan vairāk runāšu citā rakstā.

3 Likes

Būs arī atskašu paraugi, kā pareizi to darīt, lai visiem saprotams? :smiley:
Nevaru sākt bez parauga…

Anime kategorija nestāv tukša. Viss atkarīgs no tā cik tu skaisti vēlies noformēt tēmu. Piemēram Sword Art Online papildus minimālajiem nosacījumiem pievienota bildīte un vairākas saites.

Tatad šis der un pat vairāk… Flying Witch

Un kā vēl. Būtu vēl mazliet izpletusies un tas jau būtu apskats. :smiley: Piem. Bakemono no Ko .

Kā man veidot apskatu, ja anime ir vairāk par divām sezonām?
Vai man ir jāveido par katru sezonu atsevišķus apskatus, vai arī kaut kā(?) apkopot vienā topicā?

Būtu nedaudz nepareizi vērtēt visas sezonas ar vienu vispārīgu vērtējumi, jo es katru sezonu es uztveru kā atsevišķus un grūti salīdzināmus darbus, jo tomēr bieži vien katrā sezonā ir savādākas tēmas par ko ir anime… bet kaut kā veidot atsevišķus topicus būtu ļoti nepārskatāmi :sweat_smile:

Pirmkārt, šobrīd forumā nav stingru tēmu veidošanas noteikumu. Vari likt lietā savu fantāziju to izveidē! :unicorn: Administrācija iejauksies tikai, ja izveidots kaut kas nelasāms.

Es iesaku veidot vienu tēmu un apskatīt katru sezonu atsevišķi. 2 tēmās var veidoties situāciji, ka kāds sāk runāt par 2. sezonu 1. sezonas tēmā un otrādāk. Labāk koncentrēt visu vienā tēmā.

1 Like