About MadMaid

jā, man jau @Archy instagramā pārmeta bišku :smiley: Nedomāju, ka kāds no pazīstamajiem skries 6km :smiley: Vai vispār :smiley:
Varbūt nākošgad skrienam 10km? :smiley:

2 Likes

īsti negribas taisīt off tēmu, bet neliekas cool, ka šī slēgsies ciet tik drīz, bet nu . . varbūt tas uz to labāko :smiley:

Katru gadu gribu sanemties un noskriet kadu lielaaku gabalu, kaut gan es zinu ka 5 ir par isu un 10 butu kā laika,jo zinu ka varu noskriet, bet gribu izmeiģināt savus spēku kādā no garājam trasēm.

vēlies mēģināt 21km? Varu mēģināt pievienoties, tikai tad jāsāk actually trenēties :smiley: Bez tās, 21 nenoskriesi :smiley: (vismaz tāda dūmu plauša kā es)

haha :smiley: Nu jā tur vajag treniņus un apgūt skrējēja slepenās smērites :smiley: strādājot ģerbtuvēs so to uzzināju runājot ar cilvēkiem.

man patiesībā nepatīk piesekot iepazīšanās tēmas; jo sajūta, ka, jo ilgāks laiks, jo personiskākam info būtu jāveidojas vai jāmaļ uz riņki vecais, jo kāds nav lasījis sākumu komentārus, hm…
Plus, foruma čats ir veselīgāks (mazāk sistēmas kļūdu, ja vien kāds Tev jau šo nav teicis? xD) kā vēl nekad (lkm :D)

bet kādi tavi plāni nākšajam gadam? Tiešām 21km?

Es gribu,bet tas ir vesals gads.
Anyway man nevajag maratonu lai sev pierādītu ka varu noskriet 21 km, es to varu izdarīt tpt vien. :smiley:

būtu diezgan neveikli veidot atsevišķu tēmu sev :smiley: Vienīgais, varbūt mēnesis šādai tēmai būtu cool, jo ir dienas, kad darba un noguruma dēļ nespēju atbildēt. Un ja cilvēki nevēlas iesaistīties sarunā, tad arī kaut kā neveikli, un tēma nomirtu. So saprotu. Laika limits šādai tēmai ir good.

1 Like

@m1raz bija izveidojis savu zīmējumu kaktu, kas tomēr beigās izskatījās pēc vispārējas zīmējumu tēmas, lol :smiley: (negribu meklēt to tēmu, bet esmu pārliecināta, ka niks bija nosaukumā -.- )
Tas mēnesis skan objektīvi un nogurumu :?
Zinu, ka vēl viens iemesls, kpc es esmu par slēgšanu - vai ir jāsasveicinās tēmās, kas ir izveidotas pirms tevis? jo hronoloģiška secībā, tas būtu nereāli, bet internets jau nav uz taisnas laika līnijas… :smiley:

it’s cool, it’s cool, ir daudz tēmas, kur var aprunāt visu, ko “sasveicināšanās” tēmā
vai tas ir tas “Zīmējumu stūrītis”?

jā, lai dzīvo iespēja komentēt un admiņu pielaidība :smiley:
nē, reiz bija “Mirāža zīmē” - ko tik nevar atrast paložnājot pa tēmām :smiley:

Pamatojums, kāpēc @MadMaid title ir Baka -


http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/6fc0d5dbfad63672ddf928b9ef8bf105/http://i385.photobucket.com/albums/oo298/Wesker8_2008/671391-cirno_487.jpg

3 Likes

Manu titulu tagad ceļ nost :smiley:

Baka šajā pasaulē nekad nebūs pa maz :smiley:

3 Likes

21km nav tik traks ir skriets Nordea un ar savu nopīpēto plaušu varēju. Vienīgi baigi pec tam klepus bij.

Neko jau, ja izradas ari sportisti saja foruma apgrozas :smiley:

Jā, man bija sajūta, ka būtu baseinā ar drēbēm ielekusi
un man nebija jakas es biju vienkārši t-kreklā un legingos

es noskrēju 44 min, iepriekš nebiju vispār neko skrējusi, pagājušogadu pirms maratona vismaz biju pati kaut kur trenējusies un tā :sweat:
un man visu laiku kurpes sējās vaļā :smiley:

ooo ja jūs skrienat nākamgad, es pievienošos ;D

2 Likes

tas baseins tīri vēss :smiley: Es skrēju plānā džemperī un pa virsu bija ķipa “reklāmas” t-krekls :smiley: Drēbes palika ekstra smagas, so lietus nebija mana mīļākā lieta :smiley: Cerams, ka nākošgad nelīs

būtu forši visiem kopā skriet :smiley: Varētu būt jautri :smiley:

1 Like

This topic was automatically closed after 14 days. New replies are no longer allowed.